Proceduri acreditare media

1. Reprezentanții media se pot acredita exclusiv folosind Formularul de Acreditare. Completând Media representatives apply for accreditation using online accreditation form: LINK. Upon completing the application, you confirm that you have become acquainted with the rules and resolve to comply with the them.

2. Cererile incomplete nu vor fi luate în considerare.

3. Data limită pentru trimiterea cererilor de acreditare este 12 mai 2021.

4. 5. Acreditările media sunt destinate exclusiv reprezentanților media care intenționează să reflecteze competiția, iar aceștia vor nominaliza cel puțin un canal media sau social media prin intermediul căruia își propun să realizeze acest demers.

5. Acreditările media sunt destinate următoarelor categorii

  • jurnaliști profesioniști (reprezentanți ai unor canale media – presă scrisă, presă online, TV, radio)
  • jurnaliști freelance
  • fotoreporteri și fotografi, inclusiv freelance
  • cameramani
  • creatori de conținut pentru Social Media

6. Înstrăinarea badge-ului sau vestelor de media către alte persoane este strict interzisă.

7. Jurnaliștii care intenționează să folosească drone, indiferent de tipul acestora, trebuie să dețină o licență validă de operator și asigurarea care acoperă orice incident produs de operator/dronă. În plus, este obligația operatorilor de droone să obțină orice avize/permise necesare pentru utilizarea acestora în zonă.

8. Acreditarea media este destinată derulării activității persoanelor acreditate la această întrecere, în condițiile impuse de regulament. Valabilitatea lor nu este extinsă pentru alte evenimente din calendarul intern de rally raid sau pentru alte competiții derulate sub egida FRAS.

În plus, ele nu se pot utiliza pentru activități de PR, promovare sau entertainment. Agențiile de advertising, PR și organizațiile similare, ca și reprezentanții acestora sau ai sponsorilor, echipelor, concurenților, furnizorilor de echipament, nu vor beneficia de acreditare media, ci de acreditări specifice activității lor.

9. Deținătorul unui Media Pass sau al unei veste Foto/Video trebuie să le poarte pe toată durata evenimentului în spațiile în care își desfășoară activitatea și care sunt legate de acesta.

10. Depunerea unei cereri de acreditare nu garantează emiterea acesteia. Deciziile privind procesul de acreditare urmează să fie comunicate reprezentanților media prin e-mail.

11. Reprezentanții media trebuie să semneze Acordul de Acreditare atunci când își ridică legitimația (badge) sau vesta. ÎNSEMNELE CARE CERTIFICĂ ACREDITAREA LA EVENIMENT NU SE POT RIDICA FĂRĂ ACEST DOCUMENT.

12. Reprezentanții media acreditați trebuie să respecte regulile de siguranță induse de un eveniment de motorsport pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea în cadrul evenimentului în condiții de siguranță maximă. În plus, ei trebuie să respecte și indicațiile primite de la oficialii de cursă, poliție sau serviciile de intervenție.

13. Organizatorii au dreptul să ridice dreptul de acreditare al unui reprezentant media în cazul în care acesta încalcă regulile de acreditare sau de siguranță.

14. Îi invităm pe jurnaliști să urmărească informațiile oficiale legate de eveniment pe această pagină web, ca și pe canalele Social Media ale evenimentului.